Rounded 01. 

Stel in drie stappen je tapijt samen!

ecologisch tapijt

Zacht en opverend garen


Een op-en-top vrouwelijk garen: zacht én sterk tegelijk! Vervelende afdrukken van stoel- of tafelpoten zullen altijd terug opveren na een tijdje, bv. door je tapijt te (laten) stofzuigen.

interieurobject

Premium kwaliteit   


Hoogwaardige materialen en dito afwerking zorgen voor een premium look and feel. Noem een Maison Forton-tapijt gerust een betaalbaar luxe object dat er ook voor de volgende generatie mooi en hedendaags zal uitzien!

vloerkleed Antislip en vloerverwarming proof

Je tapijt ligt altijd mooi vlak en zal niet verroeren dankzij de gerecycleerde antislip onderzijde. Ook is je Maison Forton-tapijt compatibel met vloerverwarming, waardoor warmte gewoon door het tapijt heen kan.

ecologisch tapijt

Onderhoudsvriendelijk en anti-huisstofmijt

Een actieve levensstijl vraagt een tapijt dat makkelijk is in onderhoud. Onze vezels zijn in de kern gekleurd, waardoor je vlekken met een gerust gemoed te lijf kan gaan. Verder zijn Maison Forton-tapijten 100% allergeenvrij.

Stap 1: kies de hoofdkleur van je tapijt

De Rounded 01. collectie begint steeds met één van de drie effen basiskleuren die rust brengen in jouw interieur. Voor onze hoofdkleuren kozen we bewust om niet met felle kleuren of grafische elementen te werken, hierdoor valt je tapijt op in zijn eenvoud en is het in harmonie met de rest van de kamer.

Stap 2: kies de accentkleur van je tapijt

“Een Rounded 01. tapijt herken je aan het randje” zei een bekend West-Vlaams zakenman ooit…

Heb je het graag eenvoudig en rustig, dan kies je hier voor dezelfde kleurnaam als je hoofdkleur. Leg je graag de link met andere interieur objecten in de kamer, dan kies je één van onze 5 contrasterende kleurtjes.

Stap 3: kies de afmetingen van je tapijt

Doordat we onze tapijten hier maken en met de hand afwerken, kunnen we ook spelen met de grootte van je tapijt. Maak je keuze uit één van onze drie afmetingen.

STAP 1. kies de hoofdkleur van je tapijt

Wat startte als een impulsief idee om een garenfabrikant te bezoeken op vakantie in Italië, groeide in het jaar daaropvolgend tot een à la carte concept voor lokaal geproduceerde tapijten uit circulaire garens. Samen met vriendinnen uit de interieurwereld ging ik aan de slag met slechts 1 doel voor ogen: het containerbegrip duurzaamheid in de tapijtensector challengen met een frisse blik van een start-up. Met enige trots stel ik je het eerste resultaat voor: Rounded 01.