Ga naar hoofdinhoud

Patone introduceert kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

PANTONE 13- 1023 Peach Fuzz

Maison Forton's connectie met Peach Fuzz: Een verhaal van Zachtheid 

Pantone's kleur van het jaar Peach Fuzz, is toevallig ook onze vertrouwde roze brandkleur. Hoewel we streven naar tijdloosheid, bevestigt de symboliek achter deze kleur dat we in lijn zijn met onze diepgewortelde waarden. 

Fuzzy Peach Fuzz room - Colour of the year 2024

PANTONE 13- 1023 Peach Fuzz is a velvety peach colour that enriches the mind, body and soul - Foto: Pantone Color Institute

In de weelderige wereld van interieur, tapijten en kleuren, werden we onlangs geïntroduceerd aan een nieuwe sensatie: Peach Fuzz. Deze betoverende perzikkleur, doordrenkt met geborgenheid en een verlangen naar samenzijn, heeft niet alleen de kleurenpaletten veranderd, maar heeft ook op een opmerkelijke manier aangesloten bij onze eigen brandkleuren en waarden hier bij Maison Forton, waar we bedreven zijn in het creëren van duurzame tapijten..

DIEPER IN DE BETEKENIS VAN PEACH FUZZ: TOEVALLIGE OVERLAPPING EN EEN SYMBOOL VAN ONZE MISSIE: DE ZACHTE REVOLUTIE 
Terwijl we dieper graven in de betekenis en symboliek achter PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, ontdekken we dat dit niet zomaar een kleur is voor 2024. Het is een symbool van een vreedzame revolutie, onze Zachte Revolutie, een roep om gemeenschap te omarmen te midden van de onrust.

En te midden van deze kleurenrevolutie hebben we met opwinding en toevallige synchroniciteit vastgesteld dat Peach Fuzz een van onze eigen brandkleuren is.

Pantone Peach Fuzz | Maison Forton Blush: colour of the year 2024

PEACH FUZZ ALS UITNODIGING TOT COMPASSIE EN GEMEENSCHAP
Laurie Pressman's woorden over een grotere focus op gemeenschap in 2024 resoneren met onze visie. Peach Fuzz wordt meer dan een kleur (op tapijten/ in interieurs); het wordt een uitnodiging tot compassie en gemeenschap. Hier bij Maison Forton omarmen we de boodschap en weven deze in elk tapijt dat we creëren.

PEACH FUZZ ALS EEN ZACHTE & KRACHTIGE UITNODIGING 
In onze collecties nemen de 3 basiskleuren - Tender, Beach en Stone - een centrale rol in. Hier voeg je als persoonlijke touch je eigen kleurenrandje toe aan het tapijt, met keuze uit 8 prachtige tinten. Te midden van deze paletkeuzes sluit Blush het meest bij onze brandkleur aan, en het is dit zachte palet dat het meest harmonieert met de betoverende Peach Fuzz.

Volgens Leatrice Eiseman, Executive Director aan Pantone Color Institute is Peach Fuzz een krachtige uitnodiging om warmte en gastvrijheid te omarmen.
Onze brandkleur en kleurenrandje Blush, doordrenkt met de subtiele perzikkleur, dienen niet slechts als een esthetische keuze, maar als een middel om ruimtes te transformeren tot oases van comfort en geborgenheid. Het gaat verder dan de visuele impact; het is een beleving, een uitnodiging tot een omhelzing van de zintuigen, waar jouw persoonlijke kleurenrandje Blush samenkomt met de rustgevende kracht van Peach Fuzz.

 Kleurrenrandje Blush - 8 kleurenrandjes opties - Maison Forton

 

SAMEN WEVEN WE EEN VERHAAL VAN ZACHTHEID EN DUURZAAMHEID
Samen weven we een verhaal van zachtheid, duurzaamheid en gedeelde menselijkheid. We kunnen het zelf niet beter verwoorden als Leatrice Eiseman, Executive Director aan Pantone Color Institute

"In een tijd van onrust in veel aspecten van ons leven wordt onze behoefte aan koestering, empathie en mededogen sterker, evenals onze verbeelding van een vreedzamere toekomst. PANTONE 13-1023 Peach Fuzz is een warme en gezellige tint die ons verlangen naar samenzijn met anderen en het gevoel van geborgenheid dat dit creëert benadrukt, en presenteert een frisse benadering van een nieuwe zachtheid."

Die zachtheid is waar we bij Maison Forton vanaf het begin voor staan.

ONTDEK ONS BLUSH KLEURENRANDJE: BRENG DE WARME VAN PEACH FUZZ IN JOUW RUIMTE
Wil je de magie van Peach Fuzz in huis halen? Ons Blush kleurenrandje sluit perfect aan bij dit verhaal van zachtheid en duurzaamheid.

Neem een kijkje en breng de warmte in jouw eigen ruimte.

Rounded 01. Tender x Blush - Interieur foto's

Bron:

Decostyle EN. (2023, December 14). Pantone introduces colour of the year 2024: Peach Fuzzhttps://en.decostyle.info/pantone-introduces-colour-of-the-year-2024-peach-fuzz/ 

Reacties

Wees de eerste om te reageren.
Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden.

Recently viewed